Goedkoopste zonvakantie Ibiza

Heerlijk ontspannen tijdens je zonvakantie in Ibiza

Op Ibiza hoef je alleen maar te genieten. Overdag is het heerlijke vertoeven op het strand langs het azuurblauwe water of struin je over de gezellige hippiemarkten op zoek naar de nieuwste modeartikelen. Op het terras drink je een lekker drankje en eet je een heerlijke salade met olijven of geniet je van een verse vismaaltijd. Als de avond valt lonken de hippe clubs al met de kenmerkende Ibiza House, waar je heerlijk op kunt dansen. In de stad kun je verdwalen door de smalle steegjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Een zonvakantie in Ibiza is spectaculaire belevenis.

Ibiza is meer dan strand en feest

Ibiza heeft een grote aantrekkingskracht op hippe jongeren en feestgangers. In de trendy clubs draaien wereldberoemde dj’s en de invloeden van dit eiland vind je terug in toonaangevende mode- en interieurbladen. Ibiza is hip. Maar wie denkt dat een zonvakantie op Ibiza alleen maar feesten is heeft het mis. In Ibiza kun je ook genieten van de stilte in de wonderschone natuur, een berg beklimmen waarna je adembenemend uitzicht hebt over de baai of bezoek een oud wit kerkje met een bijzondere begraafplaats. In Ibiza kun je bijna overal terecht voor een heerlijke maaltijd. De vis op je bord komt rechtstreeks uit de zee, maar een fruitsalade smaakt op dit eiland ook extra vers. De hippiemarkten van Ibiza zijn wereldberoemd. Hier kun je struinen langs de stalletjes op zoek naar het ultieme souvenir of je gaat ergens zitten zodat je iedereen eens goed kunt bekijken.

Weer Ibiza

Weer Ibiza

 

Zonvakantie Ibiza stad

Tijdens een zonvakantie in Ibiza stad hoef je je nooit te vervelen. In deze oude hoofdstad kun je cultuursnuiven in het stadsdeel D’Alt Vila. De smalle straatjes lijken in een doolhof te kronkelen, maar plotseling kom je uit op een plek waar je een goed uitzicht hebt op de haven en het water. De oude havenplaats wordt ook wel Eivissa genoemd en is de perfecte plek om te gaan stappen. Hier vind je hippe clubs waar ze tot in de late uurtjes de beste muziek draaien. Een zonvakantie in Ibiza stad heeft voor iedereen iets te bieden.

Goedkope zonvakantie Ibiza

Zonvakantie Ibiza all inclusive

Wie echt ultiem wil genieten tijdens de zonvakantie in Ibiza doet er goed aan om te overnachten op een all inclusive resort of in een all inclusive hotel. Een zonvakantie in Ibiza all inclusive is namelijk heel luxe. Alle maaltijden worden hier voor je verzorgd. Een zonvakantie in Ibiza all inclusive verzorgt meestal de maaltijden in buffetvorm, zodat je zelf kunt kiezen waar jij van wilt smullen.