Goedkope zonvakantie Egypte

Een verrassende zonvakantie naar Egypte

Bij Egypte denk je waarschijnlijk direct aan het mystieke verleden met farao’s, piramiden en sarcofagen. Maar een zonvakantie in Egypte betekent ook heerlijk genieten van de zon, lekker eten en zwemmen in een helderblauwe zee. Egypte is werkelijk een bijzondere vakantiebestemming die alle facetten heeft om er een topvakantie van te maken. Of je nu overnacht in een luxe vakantieresort of verblijft in een hotel in de stad. In Egypte zijn er volop mogelijkheden.

Hoogtepunten in Egypte

Zeg je Egypte dan noemt men ongetwijfeld de Pyramides. Je kunt dan ook de mooiste Pyramides bezoeken met een gids. Voor wie durft neemt plaats op de rug van een kameel om zich zo door de woestijn te verplaatsen. De Sfinx van Gizeh ken je ongetwijfeld uit films en boeken, maar in het echt is deze archeologische opgraving nog veel imposanter. Op de markt Khan El-Khalili vind je traditionele koopwaar en ruik je de geurige kruiden en specerijen. Daarnaast zijn er nog veel meer tempels, opgravingen en musea te bezoeken tijdens je zonvakantie in Egypte. Even bijkomen van al die nieuwe indrukken? Sluit dan even je ogen in de Egyptische zon of laat je lekker in de watten leggen in een spa centrum. Een duik nemen in het zwembad bij je hotel of appartement is na zo’n lange en warme dag ook heel aantrekkelijk.

Goedkope zonvakantie Egypte

Zonvakantie Egypte all inclusive

Voor ultieme luxe en gemak kies je voor een zonvakantie in Egypte all inclusive. Veel luxueuze resorts bevinden zich langs de lange zandstranden waar je zo uit bed met je voeten in het zand kunt staan. In Egypte kun je ook uitstekend duiken of snorkelen, waarna je aanschuift voor een lekkere maaltijd op het resort. Het eten wordt hier namelijk helemaal voor je geregeld. Voor het ontbijt, de lunch en het diner hoef je het terrein niet af, want alles staat hier al voor je klaar. Zelfs van smakelijke tussendoortjes en verfrissende drankjes wordt je tijdens je zonvakantie in Egypte all inclusive voorzien. Dat is echt ultiem genieten.

Weer Egypte

Weer Egypte

Zonvakantie Egypte aanbieding

Voor ieder budget is er een zonvakantie in Egypte te boeken. Zoek online naar de beste zonvakantie Egypte aanbieding en je vind genoeg accommodaties die passen binnen jouw budget. Een zonvakantie Egypte aanbieding vinden is heel eenvoudig. Boek voordelige vliegtickets en reserveer je overnachting in een betaalbaar hotel of appartement. Regel op tijd je vakantie en maak gebruik van aantrekkelijke vroeg boek kortingen.